Ajax O19 wint in laatste minuut, harde nederlaag O15

Ajax Onder 19 heeft zaterdagmiddag gewonnen bij de leeftijdsgenoten van sc Heerenveen. De Amsterdammers leken in Friesland tegen puntverlies aan te gaan lopen, maar een doelpunt in de 93e minuut zorgde alsnog voor de overwinning. Ajax Onder 15 kende een vervelendere middag. In Eindhoven leed de ploeg van trainer Robin Veldman een pijnlijke 4-1 nederlaag tegen PSV.

FT | PSV O15 - Ajax O15 (4-1)

Ajax O15 heeft op bezoek bij de leeftijdsgenoten van PSV een harde nederlaag geleden. Op De Herdgang wonnen de Eindhovense talenten met 4-1 van het elftal van trainer Robin Veldman. De Amsterdammers staan zodoende in de kampioenscompetitie na twee wedstrijden pas op één punt.