TG: Transfer Antony naar Ajax is rond

Bron: www.ajaxshowtime.com

De overstap van Antony van São Paulo FC naar Ajax is rond. Mike Verweij, Ajax-watcher bij De Telegraaf, meldt dat de deal tussen beide clubs is beklonken. 

Verweij plaatst zaterdagavond een foto van Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, met de zaakwaarnemer van de Braziliaanse jongeling en de directeur van São Paulo FC op Twitter. Hij schrijft daarbij dat de transfer rond is. Naar verluidt betaalt Ajax maximaal zo'n 28 miljoen euro voor de jonge aanvaller.

Volgens de journalist zijn alle contracten nu getekend. Zo ook het contract dat Antony aan Ajax verbindt. Hij zou een verbintenis hebben ondertekend dat hem voor vijf jaar in Amsterdam houdt.

Antony heeft al gereageerd op de transfer, zo meldt Verweij. 'Ik heb altijd gezegd alleen te vertrekken als er een bod kwam dat goed was voor São Paulo, de club die in mijn jeugd deuren heeft opengezet', aldus de negentienjarige jeugdinternational van Brazilië

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129474/tg-transfer-antony-naar-ajax-is-rond

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Clubs: AFC Ajax