Ajax sluit regionaal partnerschap met YIBO Sports

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax en YIBO Sports hebben een regionaal partnerschap getekend voor de komende twee seizoenen. YIBO Sports wordt de exclusieve Official Betting Partner van Ajax in Azië.

Zodoende werpt de focus op Azië steeds meer zijn vruchten af. In Nederland zal bovengenoemde sponsor niet te zien zijn, dit is alleen in Azië het geval. Voor Ajax is het - in het belang van de groei in Azië - belangrijk om met Aziatische partijen samen op te trekken. Met YIBO Sports heeft men er een grote partij bij.

In het verleden sloot Ajax ook al een samenwerking met BBIN, een gamingsoftware-partner in Azië. Samen met YIBO Sports zijn dat twee partners die alleen in Azië zichtbaar zijn, hetgeen voor Ajax commercieel heel interessant is. Het zijn ook partijen die Ajax kunnen helpen om de fans van Ajax in Azië beter in kaart te brengen, zodat de club die fans beter kan bereiken en bedienen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133683/ajax-sluit-regionaal-partnerschap-met-yibo-sports

Gegevens