Ajax eindigt voorbereiding ongeslagen na gelijkspel tegen Union Berlin

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft de laatste wedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 2-2 gelijkgespeeld. Tegen Union Berlin maakten Carel Eiting en Jurgen Ekkelenkamp de doelpunten in een Ajax-team met voornamelijk reservespelers en jongelingen. 

Bij Ajax keerde David Neres terug in het basiselftal. De aanvaller stond maanden aan de kant met een meniscusblessure, maar verscheen tegen Union Berlin dus voor het eerst sinds deze blessure weer aan de aftrap in een Ajax-wedstrijd. Met Neres in de basis begon Ajax wat flets aan het duel. De Amsterdammers hadden veelal de bal en controleerden de wedstrijd, maar serieuze kansen werden er nauwelijks gecreëerd. 

Aan de andere kant werd het goed georganiseerd spelende Union Berlin enkele keren gevaarlijk uit standaardsituaties en voorzetten. Verdediger Marvin Friedrich leek de score bij één van deze momenten te openen, maar zijn rake kopbal uit een vrije trap werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133721/ajax-eindigt-voorbereiding-ongeslagen-na-gelijkspel-tegen-union-berlin