Eiting op weg naar Huddersfield Town

Bron: www.ajaxshowtime.com

Carel Eiting lijkt zijn carrière tijdelijk te gaan vervolgen bij Huddersfield Town. Uit alles blijkt dat de controlerende middenvelder op huurbasis gaat spelen bij de club uit de Engelse Championship. Ajax en Huddersfield Town moeten de huurtransfer nog wel bevestigen.

De verwachting is dat de huurovereenkomst binnen afzienbare tijd afgerond zal zijn. Bij Ajax leek de kans op speeltijd in het huidige seizoen klein, waardoor een tijdelijk avontuur in Engeland uitkomst biedt voor Eiting. De verhuurperiode kan echter ook omgezet worden in een definitieve transfer, gezien het feit dat Huddersfield Town een optie tot koop heeft op de middenvelder.

Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag hintte trainer Erik ten Hag indirect al naar de afwezigheid van Eiting. De trainer noemde enkele spelers op die op de zes-positie uit de voeten kunnen, maar daarbij noemde hij de naam van Eiting niet.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134175/eiting-op-weg-naar-huddersfield-town