Sutalo ziet overstap naar Ajax wel zitten, Dinamo Zagreb vooralsnog niet

Bron: ajaxfanzone.nl

Dinamo Zagreb-verdediger Jusip Sutalo lijkt de gewenste opvolger te moeten worden van Jurriën Timber maar vooralsnog lijkt witte rook voor Ajax nog ver weg. De speler zelf zou wel oren hebben om de overstap te maken naar Amsterdam maar Dinamo Zagreb ziet een vertrek niet echt zitten, dat meldt de Kroatische sportkrant Sportske Novosti maandagmiddag.

Op 15 augustus speelt de kampioen van Kroatië zijn eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League en het is de bedoeling dat Sutalo dan van de partij is. Opvallend is echter ook dat het medium weet te melden dat er nog geen contact is geweest met Ajax terwijl afgelopen weekend was te zien dat Mislintat op Schiphol was om richting Zagreb te vliegen. Wel is duidelijk dat Dinamo Zagreb twintig miljoen wil ontvangen voor Sutalo maar hem in ieder geval niet voor 15 augustus wil verkopen, wat zou betekenen dat de verdediger de start van de competitie met Ajax mist.

Bron: Sportske Novosti

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/07/17/sutalo-ziet-overstap-naar-ajax-wel-zitten-dinamo-zagreb-vooralsnog-niet/

Gegevens