Ajax Vrouwen winnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle: 1-3

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond hun vijfde competitiezege geboekt. De ploeg van Suzanne Bakker won op bezoek bij PEC Zwolle met 1-3. Op slag van rust wist Leuchter de openingstreffer te scoren. In de tweede helft kregen beide ploegen kansen om te scoren en het was Zuidberg die dat deed namens de thuisploeg. Vijf minuten later lepelde Spitse op schitterende wijze de 1-2 in de bovenhoek. Ver in blessuretijd wrd het ook nog 1-3 door Grant. Zodoende kenden de Ajax Vrouwen een goede generale voor de start van de groepsfase van de UEFA Women’s Champions League, woensdag tegen Paris Saint Germain.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk, Noordam (63. De Klonia), Spitse, Kardinaal, Weerden (82. Verhoeve), Sabajo, Noordman (63. Yohannes), Van Gool (83. Jansen), Grant, Leuchter, Hoekstra