Live Ajax – PSV: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt vanavond de thuiswedstrijd tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – PSV staat voor de 67ste keer op het programma. In Amsterdam won Ajax 35 maal en wist PSV 22 maal de drie punten te pakken. Vorig sezioen eindigde de wedstrijd in 1-2 en wisten De Jong, Gutierrez en Lucca de doelpunten te maken. PSV is momenteel de koploper met 55 punten uit  19 wedstrijden. Ajax staat vijfde met 34 punten uit 19 wedstrijden.

Gözübüyük aangesteld als arbiterSerdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Gözübüyük wordt in Amsterdam geassisteerd door Erwin Zeinstra en Johan Balder. Joey Kooij is de vierde official en Pol van Boekel is de VAR van dienst. Ajax – PSV begint vanavond om 20:00 uur.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/02/03/live-ajax-psv-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-7/

Gegevens