Seinen op groen: ‘Pablo Rosario moet eerste Ajax-aankoop Farioli worden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zou in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uit zijn gekomen bij Pablo Rosario, aldus Voetbal International. Rosario speelde eerder in Nederland voor Almere City en PSV, terwijl hij ook uitkwam in de jeugdopleiding van Ajax. Francesco Farioli kent rosario nog van zijn periode bij OGC Nice. Rosario heeft in Frankrijk nog een contract voor twee jaar en dus moet Ajax met een transfersom over de boeg komen. De speler zelf lijkt wel oren te hebben naar een hereniging met Farioli, zo valt te lezen.

Rosario speelde onder Farioli bij OGC Nice als controlerende middenvelder, als centrale verdediger en ook als rechtsback. De geboren Amsterdammer ontwikkelde zich in de afgelopen drie seizoenen tot een waardevolle speler bij OGC Nice en in het afgelopen seizoen kende hij een belangrijke rol onder Farioli. Het is dan ook geen geheim dat de Italiaanse trainer gecharmeerd is van Rosario en hem graag mee wil nemen naar zijn nieuwe club.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/06/20/seinen-op-groen-pablo-rosario-moet-eerste-ajax-aankoop-farioli-worden/