Het verhaal achter de kampioensdoeken

Bron: www.afca.nl

Bijna een week geleden werd Ajax in eigen huis kampioen. Tijdens deze middag werden op de F-Side twee doeken vertoond die alle verwachtingen overtroffen. De makers van deze prachtwerken (76CREW) vertellen ons het verhaal achter de doeken.

UNLEASH THE BEASTSNa de eerste actie van het seizoen, die in het teken stond van de revival van de F-Side, werden er plannen gesmeed voor een tweede, grotere actie. Deadline was de wedstrijd tegen de kakkerlakken op 20 januari 2013. Met man en macht werd doordeweeks tot in de late uurtjes en op de vrije zaterdagen gewerkt om het ongekende project op tijd af te krijgen. Toen echter op 2 januari 2013 bekend werd dat oer-Ajacied meneer Schoevaart was overleden, werd unaniem besloten om het project in de ijskast te zetten. Meneer Schoevaart verdiende namelijk een groots eerbetoon van de F-Side. En die kreeg hij ook.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/media/filmpjes/het-verhaal-achter-de-kampioensdoeken/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=het-verhaal-achter-de-kampioensdoeken