Jong Ajax wint kraker van Jong PSV

Samenvatting:In de eerste helft was PSV overduidelijk de bovenliggende partij. De thuisploeg trad aan met flink wat spelers met Eredivisie-ervaring. Ajax leek vanaf de eerste minuut van slag en kwam er niet uit. Binnen elf minuten stond het dan ook al 2-0, door goals van Mohamed Rayhi en Ruben Bentancourt. Beide goals kwamen uit prima uitgespeelde aanvallen. PSV leek na de ruime voorsprong wat lakser te worden en grote kansen werden er voor rust niet meer gecreƫerd van beide kanten.Na de pauze was het plotseling Ajax wat de klok sloeg. Dejan Meleg maakte snel de aansluitingstreffer op aangeven van Riechedly Bazoer. Kort daarna kwam Ajax op gelijke hoogte, toen Stanislav Lobotka profiteerde van geklungel in de PSV-defensie en keihard binnenschoot: 2-2.