Jong Ajax haalt punt uit goede slotfase

Het is Jong Ajax vanavond gelukt om een punt te pakken in de clash tegen de beloften van PSV. Op de Toekomst werd het 2-2. Door deze remise blijft Jong Ajax wel steken op de 18e plek in de Jupiler League.

Al na zes minuten voetballen kreeg Jong Ajax een treffer te incasseren. Mohamed Rayhi kwam bij een hoekschop voor PSV vanaf de tweede paal ingelopen. Vanaf daar was het makkelijk inkoppen voor de Marokkaan: zonder veel moeite zorgde hij voor de 0-1 op het scorebord. In de minuten daarna speelde zowel de Amsterdammers als de Eindhovenaren vrij slordig voetbal. Beide ploegen profiteerden daarbij van elkaars balverlies, maar Jong PSV haalde de beste kansen eruit. Geleidelijk aan in de eerste helft werden de Ajacieden beter. Ze creƫerden een aantal goede kansen, maar tot meer doelpunten in de eerste helft leidde dat niet.