Bijtincident: Bakkal legt belastende verklaring af

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Otman Bakkal heeft een belastende verklaring afgelegd tegen Luis Suarez. De PSV'er wilde na afloop van het duel met Ajax niets kwijt over het bijtincident, maar laat de aanklager betaald voetbal weten dat hij is gebeten door de Ajacied.

Naast de televisiebeelden had de aanklager aanvullend materiaal nodig om een zaak te beginnen. Via Bakkal is de extra informatie binnen. Volgens technisch manager Marcel Brands is er niet getwijfeld over een eventuele verklaring. "Dat lijkt me duidelijk", zo zegt Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"We hebben helemaal niet de behoefte om de zaak op te blazen, maar we hoeven ook niet te verbloemen wat er is gebeurd", zo vervolgt Brands zijn verhaal. "Dat Otman zaterdag niets heeft gezegd is goed. Het is onverstandig om dat in alle emotie al te doen. We hebben in onze verklaring simpel en conform de feiten aangegeven wat er is gebeurd."

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113412/Bijtincident__Bakkal_legt_belastende_verklaring_af.html

Gegevens

Onderwerpen: Schorsing