'Horror-november' Ajax: 4 op 6 wedstrijden verloren

Bron: www.ajax1.nl

Met de grooste thuisnederlaag in een Champions League-duel ooit maakte Ajax de voor haar als horror-maand geldende maand november compleet. Dat klinkt als een uitspraak uit de mond van een beroepspessimist, maar is niet meer dan de waarheid. Van de zes wedstrijden die de Amsterdammers de afgelopen maand afwerkten, werd er slechts één gewonnen en één gelijk gespeeld.

De enige driepunter werd behaald in de bekerwedstrijd tegen Eerste Divisionist BV Veendam die met 3-0 in eigen huis gewonnen werd. In de overige vijf wedstrijden verspilde de ploeg van Martin Jol maarliefst 14 punten, alleen tegen PSV (0-0) werd niet verloren.

In de maand november speelde Ajax vier keer thuis, waarin bij elkaar de enige vier punten van de maand werden behaald. In beide uitwedstrijden werd niet gewonnen en zelfs niet gescoord. De donkere wolken pakken zich langzaam samen boven de Amsterdam ArenA, met een ongetwijfeld langdurige schorsing die zal volgen voor Luis Suárez en de met blessures kampende Mido en Mounir El Hamdaoui.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/horror-november-ajax-4-op-6-wedstrijden-verloren