Milan heeft ook interesse in Van der Wiel

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Naast Jan Vertonghen ziet AC Milan ook in Gregory van der Wiel een speler die de selectie van de Italianen kan versterken. Dat heeft algemeen manager Ariedo Braida bevestigd. De koploper in de Serie A wil nog wachten met een bod uitbrengen op het Ajax-duo.

,,We volgen Van der Wiel al maanden en bekijken tevens Vertonghen'', zegt Braida vandaag in De Telegraaf.,,We zijn er inmiddels ook van overtuigd dat het goede spelers zijn."

Voorlopig ligt de prioriteit van AC Milan op een aanvallende versterking, omdat Filippo Inzaghi en Alexandre Pato te maken hebben met langdurig blessureleed.

De verdedigers van de Amsterdammers kunnen op zijn vroegst in de zomer meer van AC Milan horen. ,,Ze nu laten tekenen is geen optie. Voornamelijk omdat we op dit moment op zoek zijn naar een spits.''

Zowel Belgisch international Vertonghen en Oranje-international Van der Wiel hebben nog een contract tot de zomer van 2013 in Amsterdam. (tekst: AD.nl)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113517/Milan_heeft_ook_interesse_in_Van_der_Wiel.html