Ajax - Anderlecht: korting voor SCC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax speelt in de zestiende finales van de UEFA Europa League tegen Anderlecht. Het tweeluik tegen de Belgen begint voor Ajax op 17 februari met een uitwedstrijd. Een week later, op donderdag 24 februari, komt Anderlecht naar de Amsterdam ArenA. De aftrap van de thuiswedstrijd is om 21:05 uur.

Seizoenkaarthouders kunnen tot en met donderdag 30 december 18:00 uur een kaart voor Ajax - Anderlecht op hun eigen plek aanschaffen met 20% korting. Daarmee ben je verzekerd van een plaats op de tribune voor deze wedstrijd. Ook zijn seizoenkaarthouders in de gelegenheid meerdere kaarten aan te schaffen (maximaal 4 kaarten per seizoenkaart). Kaarten zijn voor seizoenkaarthouders al verkrijgbaar vanaf € 23,20.

Vanaf vrijdag 31 december 9:00 uur hebben seizoenkaarthouders exclusief de mogelijkheid om meerdere kaarten te kopen op andere plekken door het hele stadion. Vanaf donderdag 20 januari start de vrije verkoop. Kaarten zijn dan voor iedereen verkrijgbaar. Bestel jouw kaarten via Ajax.nl of bij een verkooppunt van TicketBox.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/ajax-anderlecht-korting-voor-scc

Gegevens