Mertens en Silberbauer onzeker voor Ajax

Bron: ajax1.nl

De inzetbaarheid van Michael Silberbauer en Dries Mertens voor het thuisduel met Ajax van zondag (aftrap 12.30 uur) is nog onzeker. Beide spelers kampen met pijntjes die ze over hebben gehouden aan het inhaalduel bij VVV-Venlo van afgelopen woensdag. Silberbauer heeft last van de tik die hij incasseerde bij de overtreding waarvoor VVV-speler Fleuren rood ontving. Mertens kreeg een knie tegen zijn bovenbeen.

Verder is het rijtje afwezigen ongewijzigd ten opzichte van woensdag: Jacob Mulenga, Ricky van Wolfswinkel, Michael Zullo, Leon de Kogel en Tommy Oar.

Du Chatinier verwacht een interessante confrontatie in Stadion Galgenwaard tussen twee ploegen met aanvallende intenties, zo gaf hij vrijdag aan tijdens het wekelijks persgesprek. “Frank de Boer kennende zal hij ook in Utrecht vooruit willen voetballen. Maar dat willen en kunnen wij ook.” Hij stelde vast dat Ajax onder de nieuwe hoofdtrainer anders is gaan voetballen. “Feller en ze zetten meer druk. Er zit weer beleving in”, aldus Du Chatinier. “Eriksen en De Jong vormen een goed koppel.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/mertens-en-siberbauer-onzeker-voor-ajax/

Gegevens