Van Ginkel: ”Matavz zou goed bij Ajax passen”

Bron: ajax1.nl

Tim Matavz zag zijn gedroomde transfer naar Napoli onlangs in rook opgaan, maar de spits van FC Groningen heeft zich nu een andere club ten doel gesteld: Ajax. “Dat zou een mooie club voor hem zijn”, zegt zaakwaarnemer Henk van Ginkel in Voetbal International. “En ze hebben al een keer geïnformeerd. We zien wel. Ik denk overigens dat hij bij Ajax zou passen.

Matavz hoopte op een transfer naar Italië en de Groningers konden zeven miljoen euro verdienen met de transactie, maar desondanks is algemeen directeur Hans Nijland niet teleurgesteld: “Natuurlijk kun je zo redeneren, maar ik denk ook aan die jongen. Hij heeft geen honderd, maar twééhonderd procent gelijk. Wij zijn geen noodlijdende club en wat dat betreft denk ik dat met Tim een van de beste spitsen van de Eredivisie bij ons loopt.”

Van Ginkel dacht dat niets een transfer van zijn cliënt in de weg zou staan, maar kwam bedrogen uit. “Tim heeft gezegd: Verrek maar. We waren dicht bij een akkoord. Eigenlijk was de overeenkomst op een paar details na afgerond, maar opeens duurde en duurde het maar. Tim laat zich niet piepelen en blijft gewoon bij FC Groningen, waar hij nog twee jaar onder contract staat.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-ginkel-matavz-zou-goed-bij-ajax-passen/