'Oleguer Presas Renom naar Westerlo'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Voormalig Ajacied Oleuguer Presas Renom wordt in verband gebracht met het Belgische Westerlo. Hij had tijd om na te denken over zijn toekomst nadat zijn contract bij Ajax niet verlengd werd. Volgens Ajax1.nl tekent hij later deze dag een contract bij de Belgen.

Onder Marco van Basten werd de Spanjaard naar Ajax gehaald voor een bedrag van rond de twee miljoen euro. In het eerste seizoen kwam hij tot 27 duels bij de Eredivisionist. De twee seizoenen daarna waren minder succesvol met respectievelijk zes en drie duels. De 31-jarige Spanjaard zou bij Westerlo aan zijn vierde profclub beginnen, nadat hij in het verleden al uitkwam voor Gramenet UEA, FC Barcelona en Ajax.

De 31-jarige mandekker heeft in Amsterdam de verwachtingen nooit waar kunnen maken, waardoor hij zijn contract niet verlengd zag worden. Hierdoor was hij transfervrij en zodoende wil Westerlo hem transfervrij overnemen. Afgelopen week had Oleguer een gesprek met Westerlo-coach Jan Ceulemans en technisch directeur Jos Tongel. Oleguer moet de verdediging leiding gaan geven. Westerlo is ontevreden over de huidige situatie, ze staan laatste in de Jupiler League.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114376/_Oleguer_Presas_Renom_naar_Westerlo_.html