Van der Wiel en vertonghen zeiden Valencia af

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Gregory van der Wiel en Jan Vertonghen konden op de laatstetransferdag naar Valencia vertrekken, maar hebben geweigerd. De twee verdedigerswilden liever bij Ajax blijven. Trainer Frank de Boer is zeer tevreden met dezebeslissing.

De uit Hoorn afkomstige oefenmeester vertelde dit over het mogelijke vertrek vanzijn verdedigers. “Greg en Jan hebben steeds allebei steeds benadrukt dat ze hethier heel erg naar hun zin hebben en het niet noodzakelijk vinden om nu weg tegaan. Zij willen daar graag deel van uitmaken. En bovendien: we spelen ChampionsLeague”, vertelde de opgeluchte ex-prof.

De trainer vertelde ook over eentelefoontje van technische directeur, Danny Blind. “Ik zei: ik wil niet dat jebelt. Er waren geruchten dat Inter in de markt was voor Jan en als zij hetbedrag neerleggen dat in zijn contract staat vastgelegd, kan je weinig doen,”vertelde hij over het beangstigende telefoontje.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114383/Van_der_Wiel_en_vertonghen_zeiden_Valencia_af.html