´Cruijff denkt niet aan opstappen bij Ajax´

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Hoewel Johan Cruijff flink is gebotst met de overige leden van de Raad van Commissarissen bij Ajax, denkt de clublegende er niet over om op te stappen. Volgens de vier commissarissen zou Cruijff de komst van San Marco hebben gefrustreerd. Daarnaast wordt hem verweten te weinig op de club te zijn.

In gesprek met de Volkskrant laat Rutger Koopmans, zaakwaarnemer van Cruijff, weten dat zijn cliënt “absoluut niet van plan is op te stappen bij de club waar hij de aanzet gaf voor hervormingen.” Cruijff werd op 25 juli samen met Steven ten Have (de voorzitter), Paul Römer, Edgar Davids en Marjan Olfers geïnstalleerd als commissaris.

Woensdag lekte er een brief uit via de NOS. Daaruit zou blijken dat Ten Have, Römer, Davids en Olfers zich ergeren aan het feit dat Cruijff vaak niet in Amsterdam is. Bovendien zou Cruijff bij de andere vier commissarissen er op aan gedrongen hebben op de vorming van een adviesraad waarin onder anderen trainer Guus Hiddink en oud-speler Tscheu La Ling zitting zouden moeten nemen. Het kwartet vond zo’n extra college overbodig gezien de reeds aanwezige kennis.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114492/_Cruijff_denkt_niet_aan_opstappen_bij_Ajax_.html