Ling gruwelt van Raad van Commissarissen

Bron: ajax1.nl

Hij heeft er niet van kunnen slapen. Gewezen directeurskandidaat Tscheu La Ling volgt de ontwikkelingen bij Ajax op de voet en valt van de ene verbijstering in de ander.

“Johan Cruijff die alleen mij als kandidaat naar voren schuift, hoe komen die commissarissen erbij? Johan en ik hebben een paar maanden geleden keurig een streep onder alles gezet. Net als hij zit ik niet om een baantje verlegen, dus toen de rvc maar bleef dwarsliggen en dat steeds meer ten koste van Ajax ging, ben ik afgehaakt. Daarna is Cruijff met Marco van Basten gaan praten, dus waar hebben ze het over?”

De ogen van de ex-rechtsbuiten spuwen vuur. “Ik hoor Steven ten Have en Paul Römer roepen, dat Cruijff vier maanden de boel tegen heeft gehouden. Ze draaien het om. Zij hebben mijn kandidatuur gesaboteerd, niet Johan. Zoals ik op de tv heb gezien, hoe Marco van Basten zei dat hij geen problemen met een adviescommissie had, maar de rvc wel. Dus niet Cruijff heeft zijn benoeming geblokkeerd, de rvc heeft dat gedaan. En de boel maar op het verkeerde been zetten. Iedereen kan nu via de tv zien wat Johan en ik hebben ervaren: je ziet aan deze mensen dat ze weten dat ze liegen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ling-gruwelt-van-raad-van-commissarissen/