Janssen vertrekt nog niet uit Amsterdam

Bron: ajax1.nl

Theo Janssen speelde in het verleden een keer eerder op Old Trafford, het stadion van Manchester United. Toen als jeugdinternational tegen Engeland. Nu wacht United zelf als tegenstander in de Europa League. Dit valt te lezen op de website van Sport-Promotion.

Ajax werd vandaag tijdens de loting voor de zestiende finales van de Europa League gekoppeld aan wellicht de zwaarst mogelijke opponent. In Manchester United treffen de Amsterdammers de Europese topploeg, die geen mooier affiche kan opleveren maar een Europees vervolg op zijn minst twijfelachtig maakt. De door Alex Ferguson geleide Engelse grootmacht mag dan net als Ajax verrassend uit de Champions zijn gestoten, van enige teloorgang is geen sprake.

,,De loting is inderdaad van Champions League-niveau”, reageert Theo Janssen. ,,Twee ploegen die waren voorbestemd om zich voor de knock-outfase te plaatsen, maar nu toch verder moeten in de Europa League. En dan ook nog tegen elkaar loten… Het zij zo. Het worden in ieder geval twee memorabele wedstrijden.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/janssen-vertrekt-nog-niet-uit-amsterdam/