Verhoeven verlaat Ajax

Bron: ajax1.nl

Jeroen Verhoeven (31) heeft Ajax te kennen gegeven de club na dit seizoen te verlaten. In een onderhoud met technisch directeur ad interim Danny Blind meldde de doelman dat er niet gesproken hoeft te worden over verlenging van zijn aflopende contract. “Ik ben een topsporter, wil nu graag weer aan spelen toekomen.”

Het transfervrije vertrek van Verhoeven heeft niets met de komst van Jasper Cillessen te maken. “Als doelman van FC Volendam heb ik bij Ajax heel bewust een driejarig contract getekend als derde keeper. Ik hoop dat ik die rol heel goed heb ingevuld. Na het vertrek van Maarten Stekelenburg was het logisch dat Ajax weer op zoek ging naar een topkeeper. En dat is Jasper.”

De Bussumer kijkt trots terug. “Al heb ik nog een half jaar te gaan. Ik ben de club dankbaar voor drie mooie jaren”, aldus Verhoeven. “Als je twee keepers voor je hebt, verwacht je niet dat je nog zo veel aan spelen toekomt. Toen ik tekende, had ik niet durven dromen dat Ajax de derde ster zou veroveren, de beker zou winnen en nog een keer verliezend bekerfinalist zou zijn. Daarnaast heb ik tegen Anderlecht en Spartak Moskou Europees voetbal gespeeld.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/verhoeven-verlaat-ajax/