Cruijff: Het verstand van Ajax

Bron: ajax1.nl

“Ik had de afgelopen week nog de stille hoop, dat er een oplossing zou komen voor de problemen binnen Ajax”, vertelt Johan Cruijff in zijn exclusieve column voor De Telegraaf/Telesport. “Helaas is dat niet gelukt en zit er niks anders op dan morgen de uitslag van de rechter af te wachten.”

“Ik heb daar een heel raar gevoel bij. Al drie maanden vraagt de club, met 73 procent grootaandeelhouder van Ajax, aan de raad van commissarissen om op te stappen. Hoewel ze weten dat ze niet meer gewild zijn, blijven ze toch zitten. Intussen hebben ze een directeur aangesteld, die niet uitvoert wat een jaar geleden met de technische leiding van de club is afgesproken. Dus wordt alles geblokkeerd, wat vanuit de door de club gekozen visie uitgevoerd zou moeten worden.”

“Ik zag gisteren de beelden van 150 oud-spelers, die door sponsor Aegon voor Ajax-Utrecht waren uitgenodigd. Daaronder zaten ook veel van de huidige jeugdtrainers. Wat het beeld mij vooral zei, was dat daar het verstand van voetbal zat. Verstand dat van Ajax zou moeten zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cruijff-het-verstand-van-ajax/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: Column, Jeugd, Sponsor, RVC
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff