Wat deden de Ajacieden in de diverse oefenpotjes

Onze Ajacieden kwamen overal ter wereld in actie tijdens een aantal oefenpotjes, hierbij een korte opsomming van de wedstrijden.Dinsdag 28 februari :Het Servi van Miralem Sulejmani speelde dinsdag op Cyprus tegen het Armenivan Aras zbiliz. De Serven wonnen het duel van de Armenen met 2-0.Miralem Sulejmani viel in, Aras zbiliz moest helaas de hele wedstrijd op de bank plaatsnemen.Woensdag 29 februari :Christian Eriksen : Denemarken-Rusland (0-2). Christian begon in de basis maar werd na 67 minuten gewisseld. De doelpunten van Rusland werden gemaakt door Shirokov en Arshavin.Toby Alderweireld en Jan Vertonghen : Griekenland-Belgi (1-1). Toby speelde de hele wedstrijd. Jan mocht invallen van de 64ste minuut,. de Belgen stonden toen al met 10 man te voetballen nadat Lombaerts rood had gekregen in de 60ste minuut. Doelpunten werden gemaakt door Salpingdis (9de minuut, 1-0) en Chadli (32ste minuut 1-1).Miralem Sulejmani : Gisteren (woensdag) speelden Cyprus tegen Servi. Deze wedstrijd eindigde in een bloedeloze 0-0 eindstand. Mickey speelde 79 minuten mee.Aras zbiliz : Ook Aras speelde op Cyprus met Armeni tegen Canada. Hij maakte zijn debuut voor het Armeense Elftal.