Ajax A1 vernedert Liverpool A1 in NextGen (0-6)

Bron: ajax1.nl

Ajax A1 heeft zich woensdagavond op indrukwekkende wijze voor de finale van de NextGen Series geplaatst. In het rugbystadion van St. Helens RFC won de A1 afgetekend met 0-6 van Liverpool. Viktor Fischer (hattrick, foto), Davy Klaassen (twee keer) en Lesley de Sa maakten de goals in Engeland.

Volgende week woensdag wordt de andere halve finale tussen Internazionale en Olympique Marseille gespeeld. De finale is op zondag 25 maart bij Leyton Orient in Londen.

De speaker van Liverpool FC kondigde het dinsdagavond tijdens de rust van Liverpool – Everton op Anfield als een ‘big, big match’ voor Liverpool U-19 aan. Daags na de Merseyside-derby, waarbij de Ajacieden op uitnodiging van Liverpool op de tribune zaten, stonden ze woensdagavond op Langtree Park zelf in het middelpunt van de belangstelling. Zo’n 6.000 Engelsen waren op het treffen tussen de A-junioren van Liverpool en Ajax afgekomen. Bovendien was daar de rechtstreekse tv-uitzending in Nederland en Engeland, iets waar de koploper van de Eredivisie voor A-junioren doorgaans niet wekelijks mee te maken heeft.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-a1-vernedert-liverpool-a1-in-nextgen/