Davy Klaassen lovend over A1

Bron: ajax1.nl

De eclatante 6-0 overwinning van Ajax A1 op de leeftijdsgenoten van Liverpool heeft internationaal veel opzien gebaard. Het elftal bereikte de finale van de eerste NextGen Series en zal gebrand zijn op de eindzege. Aanvoerder Davy Klaassen is lovend over zijn elftal: “Dit team heeft heel veel potentie.”

In de Engelse media werd Ajax A1 bestempeld als “The continents elite”. Klaassen geeft in gesprek met Ajax Showtime aan wat het team zo sterk maakt. “We zijn al heel lang samen met de meesten en we gaan echt voor elkaar door het vuur. Iedereen gunt elkaar het beste.” Dat teamgenoot Viktor Fischer woensdag de grote man was met drie doelpunten deert hem dan ook niet. “De ene keer is de een de uitblinker en de andere keer de ander.”

Klaassen werd voor de zomer verkozen tot Talent van de Toekomst, en heeft zijn eerste wedstrijden voor de hoofdmacht inmiddels gespeeld. Ruben Ligeon en Lesley De Sa hebben hun officiële debuut ook achter de rug, terwijl jongens als Viktor Fischer, Stefano Denswil en Mitchell Dijks aan de deur kloppen. Klaassen geeft aan hard te blijven werken voor zijn kansen. “Al is het lastig nu iedereen weer bijna fit is.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/davy-klaassen-lovend-over-a1/