Transfer Van der Wiel op losse schroeven

Bron: ajax1.nl

Tijdens een nieuw overleg zijn Ajax en Valencia niet tot een akkoord gekomen inzake de transfer van Gregory van der Wiel. De rechtsback van Ajax en het Nederlands elftal heeft al maanden een akkoord met de Spaanse topclub over een contract van vijf jaar, maar Ajax en Valencia kunnen maar niet tot een akkoord komen.

Aanvankelijk voerde technisch directeur ad interim Danny Blind de onderhandelingen met Valencia, maar nu is er bij Ajax een nieuwe wind aan het waaien. Hierdoor zijn volgens Spaanse media de eisen van Ajax gestegen. Gisteren vond er een meeting plaats tussen de zaakwaarnemer van Van der Wiel en vertegenwoordigers van Valencia in Eindhoven, waar de Spanjaarden tegen PSV speelden.

Het gat tussen Ajax en Valencia bedraagt zo’n vier miljoen. De Spanjaarden willen zes miljoen euro betalen voor de international, terwijl Ajax minimaal tien miljoen euro wil ontvangen. Spaanse media melden dat Valencia ondertussen moe begint te worden van de onderhandelingen, waardoor de transfer op losse schroeven komt te staan. Wanneer er opnieuw nieuwe onderhandelingen plaatsvinden, is voorlopig onbekend.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/transfer-van-der-wiel-op-losse-schroeven/