Gametalk van Opa Spoor: AJAX – De Graafschap

Bron: www.afca.nl

Graafschap-thuis: winnen en we lachen iedereen nog harder uit.

Het is me een mooi weekje tot nu toe. Woensdag verspeelde de concurrentie maar liefst 12 punten. Gisteren kwamen daar nog 5 punten bij. Vooral het late doelpunt van Boukhari bezorgde Opa een extra prettige zaterdagavond. Het kan allemaal niet op voor Ajax.

De Arena is de laatste 3 wedstrijden al uitverkocht. Ebertje is bang voor een kampioenschap op 29 april en poept nu al in zijn broek. Het uitvak is een thuisvak geworden.

“Never change a winning team”: daar doet Boertje niet aan. Vandaag beginnen Dirk en Gregory in de basis. Ricardo van Rhijn begint daarom op de bank. Lukoki zit niet eens bij de selectie. Ozbiliz en Ebecilio wel.

Ajax begint overdonderend. In de 3e minuut komt Ajax al op 1-0 als Siem de Jong de bal mooi klaar legt voor Dirk die de bal laag en hard in de verre hoek knalt. Tien tien tien. Dat zou mooi zijn, het is koud zat namelijk. Dan begint Ajax een beetje te rommelen. Onbewust sluipt dat er dan toch weer in. Daley en Anita hebben in het eerste kwartier een mooie persoonlijke actie. Het Bruno Silvaliedje klinkt mooi!

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk-van-opa-spoor-ajax-de-graafschap/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gametalk-van-opa-spoor-ajax-de-graafschap