Zondag verkoop De Meersche Helden nr. 24

Bron: www.afca.nl

Aankomende zondag (22 april) voorafgaand aan de wedstrijd Ajax- FC Groningen komt fanzine De Meersche Helden uit met editie nummer 24. Het blad voor elke supporter die Ajax op de voet volgt brengt je veel foto’s en columns van supporters en supportersgroeperingen.

De Meersche Helden heeft ook dit seizoen weer een ingebonden versie van de 6 uitgaves van het seizoen 2011-2012 in een genummerde oplage, deze zijn ook online te bestellen. De verkoop zal op de volgende locaties gehouden worden: Strandvliet, Zuid H&J, hoek Perry Sport, Station Bijlmer ArenA, Brug P2, Ajax Fanshop en in het Supportershome.

Dit keer een interview met Derk Boerrigter.

DMH: “Even voor onze planning, welke wedstrijd worden we kampioen?”

Boerrigter: “Jullie zeggen: Twente-uit. Mijn broertje wilde graag kaarten voor VVV thuis om dat dat volgens hem de kampioenswedstrijd wordt. Ik doe daar geen uitspraken over. Ik hoop dat we kampioen worden en het liefst zo snel mogelijk. Ik hoop dat het gebeurt tijdens een thuiswedstrijd.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/zondag-verkoop-de-meersche-helden-nr-24/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zondag-verkoop-de-meersche-helden-nr-24