Update: Vriendin Sulejmani twittert over vertrek

Bron: ajax1.nl

Een paar dagen voor het verstrijken van de transferdeadline lijkt Miralem Sulejmani alsnog een transfer te gaan maken. Tegenover De Telegraaf bevestigde Marc Overmars dat er een buitenlandse club interesse heeft in de Serviër. Over welke club hij het had, wilde Overmars niet bekend maken.

In Engeland gonst het ondertussen van de geruchten dat West Ham United opnieuw interesse in Sulejmani zou hebben. In de zomer van 2010 was de recordaankoop van Ajax al dichtbij een transfer naar West Ham, maar destijds ketste een transfer af op de werkvergunning. Het is zeer twijfelachtig of Sulejmani nu wel een werkvergunning zou krijgen voor een transfer naar Engeland.

Sulejmani mag, net als Gregory van der Wiel, bij Ajax vertrekken bij een goed bod. Beiden beschikken over een aflopend contract dat ze niet willen verlengen. Daarom staat Ajax open voor een transfer, zodat ze toch nog wat geld vangen voor het duo. Lorenzo Ebecilio en Dico Koppers mogen eveneens vertrekken bij Ajax. De Amsterdammers hopen het duo te verhuren, zodat ze wedstrijden op niveau kunnen meepakken. (29 augustus 2012 – 11.35 uur)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/buitenland-lonkt-voor-miralem-sulejmani/