Ajax schakelt opnieuw Murphy in

Bron: ajax1.nl

Ajax mag dit seizoen de borst nat maken in de Champions League. De jonge selectie van Frank De Boer neemt het op tegen de kampioenen van Duitsland, Spanje en Engeland en moet dus alle zeilen bijzetten om te overwinteren. De trainer heeft daarom opnieuw Peter Murphy ingeschakeld om te helpen bij de voorbereidingen.

“Murphy heeft eerder dit seizoen de twaalf nieuwelingen onder de loep genomen en kwam gisteren voor de tweede keer”, aldus De Boer tegen het AD. “Uiteraard is de voorbereiding op de Champions League nu ook voorbij gekomen.” Murphy houdt zich bezig met coaching en teamprocessen, aspecten die vanzelfsprekend beter kunnen bij de jongste selectie van de Europese toernooien dit seizoen.

Ondanks de indeling bij Borussia Dortmund, Real Madrid en Manchester City blijft De Boer positief: “We hebben respect voor deze clubs, maar ik zie zeker kansen om Europees te overwinteren.” Ajax kan hiervoor dinsdag de eerste stap zetten, als de selectie naar Dortmund afreist voor het eerste groepsduel.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-schakelt-opnieuw-murphy-in/