Van der Aat: Hoelang nog?

Bron: www.afca.nl

Zal deze man ooit eens twee maanden achter elkaar zijn werk hebben uitgevoerd zonder dat er weer een schandaal naar buiten komt? Het antwoord is kort, maar krachtig: NEE.

Zolang Van der Aat als Commercieel Directeur aan A.F.C. Ajax verbonden is zullen berichten, zoals in de papieren versie van de VI van deze week en het artikel op catenaccio.nl met enige regelmaat de media halen. We zijn al tijden bezig om Van der Aat eruit te werken, maar tot zover heeft dit nog geen concrete resultaten opgeleverd. Ja, we krijgen linksom en rechtsom toegefluisterd dat Aatje een schande is voor de club Ajax, zijn werknemers schandalig behandelt en financiële fiasco’s zoals de Ajax Experience afdoet als een succes. De lijst met mislukkingen wordt langer en langer en er wordt simpelweg niet tegen opgetreden.

Natuurlijk, het Technisch Hart is bezig met het opzetten van een nieuwe voetbalstructuur en slaagt daar heel behoorlijk in. Zolang Van der Aat de boel niet gaat lopen saboteren steekt het Technisch Hart zijn energie waarschijnlijk liever in het opleiden van een nieuwe generatie supertalenten en laat men Van der Aat zo veel mogelijk links liggen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/van-der-aat-hoelang-nog/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=van-der-aat-hoelang-nog