De Boer wil contract graag verlengen

Bron: www.ajaxupdate.nl

Frank de Boer is niet geïnteresseerd in een buitenlands avontuur. De trainer heeft aanbiedingen van clubs, waaronder één van Spartak Moskou, afgewezen. Dat onthult Marc Overmars zaterdag in De Telegraaf.

“Spartak Moskou wilde onze trainer per direct overnemen en een aantal clubs zag per komende zomer de ideale trainer in hem. Maar hij heeft helemaal geen interesse”, laat Overmars in het dagblad optekenen.

Sterker nog, De Boer wil zijn tot 2014 lopende contract verlengen. Binnenkort gaan beide partijen met elkaar om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. “We hebben de intentie om met elkaar door te gaan. En daar komen we altijd uit”, zegt de directeur voetbalzaken, die blij is met het standpunt van de trainer.

“Iedereen bij Ajax heeft nu één belang. En Frank is hét gezicht, het uithangbord van de nieuwe structuur en filosofie van Ajax. De prestaties laten bovendien helemaal niets te wensen over”, prijst Overmars de succescoach, die Ajax al twee landstitels bezorgde. “Een langer verblijf van Frank is het beste wat Ajax kan overkomen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2012/12/de-boer-wil-contract-graag-verlengen/