Overmars verlengt contract met vier jaar

Bron: ajax1.nl

Marc Overmars heeft zijn contract bij Ajax met vier jaar verlengd. Zo vertelt de directeur voetbalzaken vandaag zelf aan De Telegraaf, dat een uitgebreid interview heeft met de voormalig buitenspeler.

“Dat is door mijn statutair directeurschap een vastgestelde periode”, legt Overmars, die zelf liever zijn contract met een jaar had verlengd, uit. “In feite doe ik dat ook, want we gaan na elk seizoen bij elkaar zitten en kijken als teamspelers of de samenwerking nog naar volle tevredenheid verloopt. Zo niet, dan heb ik een opzegtermijn.”

Over zijn eerste zomerse transferperiode is hij best tevreden. “Op de transfermarkt is het redelijk gegaan, hoewel we Luciano Narsingh ook graag hadden binnengehaald. Dat we ondanks het vertrek van Jan Vertonghen, Vurnon Anita, Gregory van der Wiel, Theo Janssen en André Ooijer toch weer kampioen zijn geworden geeft voldoening. Het is ons beter afgegaan dan ik vooraf hoopte. Al zijn er nog genoeg dingen die misgaan en beter moeten. Welke dingen? Het hele leiden van de club.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/overmars-verlengt-contract-met-vier-jaar/