Info omwisselen, training en wedstrijd A1 in Barcelona

Bron: www.afcasupportersclub.nl

Zo'n 2200 Ajacieden bevolken woensdag het uitvak en juist zij moeten even opletten. We hebben de nodige nuttige informatie.

Bijvoorbeeld over het omwisselen. Vandaag de dag koop je namelijk geen kaartje, maar activeer je slechts je seizoenkaart en je wedstrijdkaart krijg je pas in Barcelona. Bij Camp Nou om precies te zijn.

Er zijn twee kansen om om te wisselen. Dit kan dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur bij de kassa-unit in de buurt van Acces 19. De kassa-units zijn te vinden bij Travessera de les Corts. Ook op de wedstrijddag zelf kun je hier omwisselen, van 10.30 tot 19.00 uur. Na die tijd kan het niet meer!

Barcelona roept uitsupporters op om vroeg naar het stadion te komen, vanwege drukte en omdat de wachttijd bij de toegangscontrole flink kan oplopen. Fans van Barcelona en Ajax moeten namelijk via dezelfde ingang naar binnen. Sowieso wordt Acces 19 aangeraden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/index.php/nieuws/afca-nieuws/2154-info-omwisselen-training-en-wedstrijd-a1-in-barcelona

Gegevens

Onderwerpen: Supporters, Training, UEFA