Reisverslag Celtic uit 2013

Bron: www.afca.nl

Normaal gesproken is het wakker worden op maandagochtend het zwaarste moment van mijn week. Dat was deze maandag wel anders; ik werd wakker in de wetenschap dat ik naar Glasgow zou gaan. Rond een uur of vijf ’s middags stapten we met zijn vieren in de Suzuki Alto. We hadden een aantal CD’s gemaakt vol met Amsterdamse klassiekers zoals Johnny Jordaan en André Hazes om onderweg alvast in de stemming te komen. Met een ferry vertrokken we vanuit 010 naar Hull, om vanaf daar met de Suzuki Alto weer verder te reizen. Op de boot hebben we nog een aantal pintjes gedronken en een vieze vette Engelse maaltijd meegepakt, voor een schofterig hoge prijs.

Eenmaal in Glasgow, zijn we eerst onze wedstrijdtickets gaan ophalen, waarna we naar ons appartement zijn gereden. Dit appartement lag in een wijk net buiten het centrum. We hebben ondervonden dat Glasgow een mooi centrum heeft, maar dat alle wijken buiten het centrum een sombere uitstraling hebben, daarom zijn we maar snel naar het centrum gevlucht. Hier hebben we in een authentiek Schots café genaamd ‘The Horse Shoe’ Pintjes gedronken en een goede Britse burger gegeten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/reisverslag-celtic-uit-2013/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=reisverslag-celtic-uit-2013