Ajax - Feyenoord

Bron: www.ajaxlife.nl

Fischer laat zien in welk mooie shirt de klassieker wordt gewonnen.© ProShots

Same old, same old. Ajax wint een klassieker. Dat is niks nieuws. Een fijne traditie krijgt een mooi vervolg, dit keer tijdens een bekereditie. Feyenoord komt nog wel op voorsprong, maar na een stroeve start maken de Ajacieden duidelijk wie de baas is.

Laten we het er maar op houden dat het in het draaiboek stond, die vroege tegengoal. Het gebeurde in de zomer al een keer. En toen werd ook gewonnen, dus waar zouden we ons druk om maken? In ieder geval niet om die paar stiekeme Rotterdammers.

De media voorspelden sensatie, maar komen bedrogen uit. Hopelijk was dit de laatste klassieker in de Amsterdam Arena zonder uitsupporters. Die horen er gewoon bij, punt. Dat het uitvak dan moet toekijken hoe Ajax weer een klassieker wint. Zo hoort het. En niet anders.

Een klassiekerwinst trouwens waarvoor Daley Blind een bloemetje mag ontvangen. Opnieuw was hij de beste man van het veld, op welke van zijn twee posities dan ook. Ook Viktor Fischer en Bojan Krkic drukken hun stempel. Dat is fijn met het oog op De Toekomst.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15041