Jong Ajax pakt drie punten tegen FC Oss

Jong Ajax begon aardig tegen de hekkensluiter van de Jupiler League. Na een kwartier leek de ploeg uit 1-0 te komen, maar Dejan Meleg zag zijn mooie stift afgekeurd worden. De spits van Jong Ajax stond buitenspel, nadat een slechte uittrap van doelman Arends werd terug gekopt. Kort daarna was FC Oss dicht bij de openingstreffer. Jansen kon de bal aannemen bij de tweede paal na een corner, maar hij schoot de bal hard boven Mickey van der Hart op de lat. Het vervolg van de wedstrijd kende maar weinig hoogtepunten. Totdat Meleg tien minuten voor rust de 1-0 maakte. Nick de Bondt speelde Lerin Duarte aan op het midden en die kaatste de bal terug op de Serviër. Met een lage schuiver tekende hij voor de openingstreffer en meteen het laatste hoogtepunt in de eerste helft.