Geruststelling: ‘Joel Veltman blijft voorlopig nog bij Ajax’

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Tijdens de wedstrijd PEC Zwolle – Ajax zat de tribune vol met scouts van grote clubs uit Engeland om Joel Veltman te bekijken. Zijn zaakwaarnemer Johan Wins komt echter met de geruststellende mededeling dat Veltman in ieder geval nog twee jaar bij Ajax zal blijven.

Volgens voetbalverslaggever Marcel van der Kraan van Fox Sport Centraal heeft de zaakwaarnemer van Joel Veltman, Johan Wins, al verschillende keren officieus contact gehad met vertegenwoordigers van grote Engelse clubs die serieuze interesse tonen. Die kregen echter van hem te horen dat zijn pupil nog zeker twee jaar bij Ajax zal blijven en kiest voor een verantwoorde carrière opbouw. Zelfs als hij succesvol met Oranje aan het WK zou mogen deelnemen, kiest hij ervoor eerst bij Ajax verder te groeien. Alle speculaties over een eventuele op handen zijnde transfer neemt de zaakwaarnemer daarmee voorlopig uit de lucht.

Forum:   Joël Veltman

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/geruststelling-joel-veltman-blijft-voorlopig-nog-bij-ajax/

Gegevens