Jong Ajax verliest weer

Jong Ajax heeft in de Jupiler League de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven verloren. Het duel op de Toekomst eindigde in 1-2. Het betekende de tweede nederlaag op rij voor de Amsterdamse beloften.

Jong Ajax kwam op 1-0 door een eigen doelpunt van Norichio Nieveld. Vijf minuten later was het Donny de Groot die de 1-1 scoorde. Dejan Meleg en Riechedly Bazoer raakten in de eerste helft het houtwerk van de Eindhovenaren. Elf minuten na rust was het toch Eindhoven dat op 1-2 kwam. Jens van Son was de doelpuntenmaker. Jong Ajax creƫerde amper kansen en ook het slotoffensief, waarin zelfs keeper Van der Hart mee naar voren werd gestuurd, mocht niet baten.

Opstelling: Van der Hart; Ligeon, Van der Hoorn, Van den Boomen, Riedewald; El Hasnaoui (82. De Bondt), Bazoer, Lobotka (60. Becker); Sana, Meleg (74. Hendriks), Andersen.

Forum: Jong Ajax