Laatste wedstrijd Jong Ajax eindigt in verlies

Jong Ajax heeft de laatste wedstrijd van het seizoen tegen De Graafschap verloren met 2-0. De eindstand werd in de rust al bereikt. In de zesde minuut maakte ex-Ajacied Vincent Vermeij de 1-0 voor De Graafschap. De aanvaller, die sinds de winterstop bij De Graafschap voetbalt, maakte in de twintigste minuut zijn tweede van de avond.

Door deze uitslag is de ploeg van de vertrekkende Fons Groenendijk als 14e geëindigd in de Jupiler League.

Scoreverloop: ’6 Vincent Vermeij (1-0) ’20 Vincent Vermeij (2-0)

Opstelling Jong Ajax: Van der Hart; Anderson (46. Sno), Tete, Kuipers, De Bondt; Van den Boomen, Andersen, Lobotka (62. Hendriks); Becker (74. Keskin), Meleg, Sana.