OFFICIEEL: Milik volgend seizoen Ajacied

Bron: ajax1.nl

Arkadiusz Milik komt volgend seizoen uit voor Ajax. Op zijn twitterpagina laat de Poolse spits het volgende weten: “It’s official. I’ll spend next season at @AFCAjax. New club, new challenges, I can not wait!”

De 20-jarige Milik wordt voor een jaar gehuurd van Bayer Leverkusen, daarna heeft Ajax de optie om de spits te kopen. De Pool wordt gezien als één van de grootste talenten in zijn land. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor FC Augsburg, daar kon hij rekenen op 5 basisplaatsen en 13 invalbeurten. In deze 18 wedstrijden kwam hij tot 2 goals.

Ajax heeft de komst van de spits inmiddels bevestigd op de officiële website, directeur voetbalzaken Marc Overmars legt uit waarom Milik naar Amsterdam wordt gehaald: “Bij Ajax wilden we voor volgend seizoen een aanspeelpunt aantrekken voor in de voorhoede. Ik denk dat Milik aan dit profiel voldoet. Hij is een speler die de bal goed bij zich kan houden want hij is fysiek sterk, heeft een goed schot en is gevaarlijk in het zestienmetergebied.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/officieel-milik-volgend-seizoen-ajacied/