De Boer: “Viergever moet zich voorlopig richten op ’6′”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nick Viergever stond bij zijn oude club AZ voornamelijk in de achterhoede, maar Frank de Boer heeft andere plannen. De zomerse aanwinst moet zich voornamelijk richten op de positie van controlerende middenvelder, aldus Ajax-coach De Boer. 

“Ik weet wat hij kan als linksback en als centrale verdediger. Nick heeft tegen Aalborg een heel attente en scherpe indruk achtergelaten. Ik ben tevreden over zijn prestatie en wat hij laat zien.” aldus De Boer tegen Ajax.nl. Waar Ajax vorig seizoen met Daley Blind of Christian Poulsen op de positie van verdedigende middenvelder speelde, zou het zomaar kunnen zijn dat er komend seizoen andere namen staan: Poulsen is namelijk vertrokken en Blind mist na een WK de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen en verder valt het nog maat te bezien of hij blijft. Voor Viergever lonkt dus een basisplaats als defensieve middenvelder.

Forum: De Spelers

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/07/13/viergever-moet-zich-voorlopig-richten-op-6-volgens-de-boer/