A1 naar gelijkspel in slotfase, A2 wint ruim

De A1 speelde niet onaardig en vooral via Vaclav Cerny was de ploeg dreigend. De A1 kreeg echter een lesje effectiviteit, want na ongeveer elf minuten stond de 1-0 op het scorebord. Ajax ging op zoek naar de gelijkmaker, maar Cerny en Ezra Walian lieten grote kansen onbenut.

De Ajacieden kwamen scherp de kleedkamer uit, maar toch stond het na 67 minuten 2-0 voor de thuisploeg. Een fraaie 2-1 van Adham El Idrissi stond aan de basis van een slotoffensief, dat in de slotfase met succes beƫindigd werd. Cerny bekroonde een goed duel met de belangrijke gelijkmaker; het laatste wapenfeit van de wedstrijd.

Opstelling Ajax A1: Van Bladeren, Sno, Mirani, Lartey-Sanniez, Savastano, Nouri, El Mahdioui, Van de Beek, Cerny, Walian en Dekker.Wissels: Groothuizen, El Idrissi, Dankerlui, Koks, Leyder en Efmorfidis

Doelpunten:11' 1-0 Loukili (FC Utrecht)68' 2-0 Witteveen (FC Utrecht)83' 2-1 Adham El Idrissi93' 2-2 Vaclav Cerny