Win kaarten voor Ajax - PEC Zwolle!

Bron: www.ajaxlife.nl

De stille kracht van Ajax.© ProShots

Ajax - PEC Zwolle is een wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 van de eredivisie. Ook een wedstrijd tussen de gedeeld koplopers. Want PSV mag dan wel op de eerste plaats staan, het heeft precies evenveel punten als de twee clubs die de laatste vier prijzen in Nederland onderling verdeelden.

Die prijzen werden ook nog eens eerlijk verdeeld. Twee voor Ajax, twee voor PEC. Al pakte Ajax van die prijzen natuurlijk wel de belangrijkste: de landstitel. Het geeft allemaal maar aan dat Ajax niet zomaar van de ploeg van Ron Jans wint, maar dat Ajax wel zou moeten winnen.

De aftrap van Ajax – PEC Zwolle is zondag om 16.45 uur, kunt u in ieder geval uitgebreid de roes van zaterdagavond uitslapen. We hebben acht setjes van twee kaarten in de aanbieding. En die gaan we verloten. Moet u wel even de prijsvraag goed beantwoorden om hiervoor in aanmerking te komen.

Vul wel even het lidnummer in, zodat we de gegevens kunnen controleren. Het lidnummer van zes cijfers staat achterop de Ajax Life Club Card en kan ook worden bekeken via het platform Mijn Ajax Kaart. De winnaars krijgen donderdag bericht van ons.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16278

Gegevens