Becker schiet Jong Ajax langs Groningen

Al vroeg in de wedstrijd keek Jong Ajax tegen een achterstand aan. Na tien minuten spelen kwam Groningen op een 0-1 voorsprong na een fout van stagiair-keeper Brandon Petersen. Ajax kon de schade echter nog voor rust herstellen. Eerst al was Sam Hendriks dichtbij een doelpunt, maar de bal werd nog net van de lijn gehaald. Vijf minuten later was het wel raak. El Hasnaoui onderschepte de bal en schoot hard binnen.

Na rust was Ajax opnieuw de sterkste partij. Na 54 minuten spelen kwam de ploeg dan ook verdient op voorsprong. Becker kon binnenschieten na een voorzet van El Hasnaoui. Ajax kreeg nog de kans om op 3-1 te komen nadat Hendriks een penalty versierde. De spits ging zelf achter de bal staan maar miste vervolgens. Jeugdspelers Shaquill Sno en James Efmorfidis kregen nog een half uur de kans om zich te bewijzen bij Jong Ajax. Gescoord werd er echter niet meer en dus eindigde het duel in een 2-1 overwinning voor Ajax.

Opstelling Jong Ajax: Petersen, Warmerdam, Noordhoff (62. Sno), Van Koesveld, Vissie, Bakker, Boccara, El Hasnaoui, Acolatse (62. Efmorfidis), Hendriks, Becker.