Barcelona-scout baalt van mislopen Fischer: ‘Hij kostte maar 1,4 miljoen euro’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bojan Krkic senior was jarenlang werkzaam als scout voor Barcelona. De vader van de tegenwoordig aanvaller van Stoke City bekeek honderden talenten tijdens zijn dienstverband in het Camp Nou en zag veel pareltjes. Onder hen; Viktor Fischer. “Hij kostte maar 1,4 miljoen euro. Ik had Fischer tweemaal bekeken en hij maakte toen echt een fantastische indruk op mij. Een talentvolle speler. Ook in Engeland was hij gewild. Courtois, Varane en Fischer hadden destijds in totaal nog geen tien miljoen euro gekost, zonde.”

Barcelona koos in plaats van Fischer echter voor Kiko Femenia, die voor drie miljoen euro van Hércules werd overgenomen. Femenia speelde twee jaar voor Barcelona B, zag zijn contract ontbonden worden en speelt nu voor Real Madrid Castilla. Fischer prevaleerde Ajax boven een avontuur in Engeland en staat door blessureleed al lange tijd aan de kant maar is bijna terug. De verwachting is dat hij na de winterstop zijn rentree kan maken.

Bron: Voetbalzone

Likes(0)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/25/barcelona-scout-baalt-van-mislopen-fischer-hij-kostte-maar-14-miljoen-euro/