Ajax verslaat Jong SC Heerenveen: 6-0

Naast de buitenspeler, die het hele seizoen al tussen basis en bank in bungelt, waren Niki Zimling, Kolbeinn Sigthórsson, Richairo Zivkovic en Ruben Ligeon trefzeker. Dat meldde de club via Twitter. Meer informatie volgt ongetwijfeld.

Update 15.51 uur Het scoreverloop was dinsdag als volgt. Niki Zimling scoorde al na elf minuten de 1-0, vijf minuten later verdubbelde El Ghazi de voorsprong en nog voor rust maakte Kolbeinn Sigthórsson er 3-0 van. Zeven minuten na rust scoorde Zivkovic, in de 68e minuut nam Ligeon de 5-0 voor zijn rekening, waarna El Ghazi de eindstand op 6-0 bepaalde.